Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Als familiebedrijf met meer dan 20 jaar expertise is Brioval dé referentie in verwarming, elektriciteit, sanitair en ventilatie. Op basis van jouw leefgewoonten werken we duurzame oplossingen uit die je wooncomfort verhogen, van Brussel over Vlaams- en Waals-Brabant tot Namen.
Pieter en Elio

Maak kennis met jouw experts

Elio Bartolomucci en Pieter De Bruycker zijn de drijvende krachten achter Brioval. Samen sturen ze een team aan van erkende, in huis opgeleide vakmannen die dagelijks klanten uit de nood helpen met hun expertise in verwarming, elektriciteit, sanitair en ventilatie. Van herstellingen tot duurzame totaalprojecten: Brioval zet in op stipheid, vakmanschap, bereikbaarheid en proactieve opvolging. Daarbij staan jouw wensen en leefomgeving centraal.

"Op basis van jouw leefgewoonten werken we duurzame oplossingen uit die je wooncomfort verhogen."
Elio & Pieter, zaakvoerders van Brioval

Brioval is er voor jou

Huiseigenaars die de eerste stap willen zetten richting energiezuinig wonen: van de keuze voor een nieuwe, duurzame ketel tot de plaatsing van zonnepanelen.

Bouwers en renoveerders met grootse plannen: voor zij die een complete 360° oplossing willen voor hun woning met maatoplossingen voor zowel verwarming, elektriciteit, sanitair als ventilatie.

Architecten en bouwprofessionals: Brioval is de geschikte partner van bouwspecialisten omwille van z'n vakmanschap, stiptheid en perfecte coördinatie van A tot Z.

Voor wie?